בניגוד לסוגי אלכוהול אחרים טעמו המעושן של הוויסקי נשאר גם אחרי האפייה. מי שלא מתחבר לטעם החזק יכול להחליף אותו בברנדי.
2 תבניות אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים 2 תבניות.
2
מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה ותבלינים. מוסיפים סוכר ומערבבים.
3
טורפים ביצים ושמן בקערה נפרדת. מקפלים את הוויסקי ואת החומרים היבשים לתערובת הביצים והשמן רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה גזר ושזיפים.
4
מחלקים את המסה לשתי התבניות.
5
אופים 40-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח.