העוגה מיועדת לתבנית בקוטר 28
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס
לשטרויזל
אופן ההכנה
1
מכינים את הבסיס: מקציפים ביצים וסוכר במשך כ־5 דקות במיקסר. מוסיפים יוגורט עיזים, מנמיכים את המהירות ומקפלים פנימה קמח, אבקת אפייה וחמאה.
2
מחממים תנור ל־170 מעלות. מוזגים את התערובת לתבנית או לרינג משומן ומקומח. מסדרים מעל הבלילה את חצאי הנקטרינות.
3
מכינים שטרויזל: מערבבים בקערה את מרכיבי השטרויזל עד ליצירת פירורים מוצקים. מפוררים את השטרויזל מעל העוגה לפני האפייה. אופים את העוגה כחצי שעה עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.