החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מבשלים שוקולד, סוכר, חמאה ושמנת בסיר על אש נמוכה תוך כדי בחישה. כשהעיסה נמסה וחלקה, מורידים מהאש ומצננים כמה דקות.
3
מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קורנפלור תוך כדי בחישה, עד שהעיסה חלקה וללא גושים.
4
מעבירים לתבניות ואופים 25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח. אם אופים בתבניות אישיות - מקצרים את זמן האפייה ל-10-12 דקות.
5
מצננים במקרר כ-3 שעות. אפשר גם לשמור במקפיא עד ההגשה ולהגיש חצי קפוא.
6
בוזקים אבקת קקאו או מזלפים גנאש.