החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשכבת הפירורים
לקרם
לרוטב פירות יער
לעיטור
אופן ההכנה
פירורים:
1
מערבבים את כל החומרים ביחד עד שהחמאה נספגת היטב בפירורים.
קרם:
2
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינות עד לקבלת מרקם אחיד.
3
מחליפים למטרפה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מקציפים עד לקבלת קרם יציב. מצננים.
רוטב פירות יער:
4
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לסיר, מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט על אש נמוכה.
5
את חצאי התפוז מבשלים כמו שהם ברוטב. מקררים היטב.
הרכבת המנה:
6
יוצקים רוטב לכוס. מזלפים מעל מהקרם ומפזרים מתערובת הפירורים. מזלפים שוב מהקרם. מפזרים שוב מתערובת הפירורים ומיישרים לשכבה אחידה.
7
מקשטים בתותים טריים.