מתכון

עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים

שווה להשקיע בקינוח אישי של עוגת גבינה, שבו כל שכבה וכל ביס מוסיפים עניין וטעמים חדשים בפה

13,087 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות
עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשכבת הפירורים

לקרם

לרוטב פירות יער

לעיטור

אופן ההכנה

פירורים:

1

מערבבים את כל החומרים ביחד עד שהחמאה נספגת היטב בפירורים.

קרם:

2

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינות עד לקבלת מרקם אחיד.

3

מחליפים למטרפה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מקציפים עד לקבלת קרם יציב. מצננים.

רוטב פירות יער:

4

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לסיר, מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט על אש נמוכה.

5

את חצאי התפוז מבשלים כמו שהם ברוטב. מקררים היטב.

הרכבת המנה:

6

יוצקים רוטב לכוס. מזלפים מעל מהקרם ומפזרים מתערובת הפירורים. מזלפים שוב מהקרם. מפזרים שוב מתערובת הפירורים ומיישרים לשכבה אחידה.

7

מקשטים בתותים טריים.