מתכון

עוגת פרג עם רסק תפוחים ושוקולד

היא מלאה פרג, עסיסית מאוד וגם כל כך קלה להכנה

38,848 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
עוגת פרג. צילום: shutterstock
עוגת פרג. צילום: shutterstock

תבנית קפיצית בקוטר 24 ס”מ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

מכינים את העוגה

2

מקציפים חלבונים עם 1/2 כוס סוכר במשך 5-4 דקות לקצף יציב. מעבירים את הקצף לקערה אחרת.

3

מוסיפים את כל שאר חומרי העוגה לקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) ומערבלים עם וו גיטרה לתערובת אחידה. מקפלים את הקצף לתערובת בהדרגה לשמירה על הנפח. יוצקים את הבלילה לתבנית.

4

אופים כ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים.

מכינים ציפוי ומצפים

5

מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ויוצקים על שוקולד. ממתינים 5 דקות ומערבבים היטב. יוצקים על העוגה, מצננים לטמפ’ החדר ומגישים.