מומלץ להגיש עם קלמנטינות בסירופ קל וערק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסירופ זיגוג
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־160 מעלות. מנפים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים אותם בקערה. מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת קלות ואופים 40-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים כ-15 דקות. מרתיחים את מרכיבי הסירופ תוך כדי ערבוב. מצננים מעט ומברישים את העוגה בסירופ.
3
מפזרים על העוגה אבקת סוכר או שקדים מגוררים או קשיו מגורר.