החומרים טבלת מידות ומשקלות
לזרייה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבלים ביצים, סוכר, וניל וקינמון במיקסר כ-5 דקות לתערובת אוורירית. מוסיפים חמאה ושמנת ומערבלים דקה.
3
מנפים לתערובת קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד לאיחוד חומרים.
4
יוצקים את התערובת לתבנית. מסדרים מעל פרוסות תפוחים ופיסות מרציפן וזורים מעט סוכר.
5
אופים 30-25 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים לטמפ’ החדר וחותכים לריבועים.