מתכון

עוף באננס וטריאקי

אוהבים פיצה עם אננס וצ’ילי? אתם הולכים להשתגע על המנה הזו!

22,083 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
עוף באננס וטריאקי. צילום: shutterstock
עוף באננס וטריאקי. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בשקית ניילון קורנפלור, קמח, מלח, פלפל ופפריקה. מכניסים את נתחי העוף ומנערים.

2

טורפים ביצה בקערה, מכניסים פנימה את נתחי העוף ומשרים לחצי שעה לפחות.

3

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את נתחי העוף, רבע כמות בכל פעם, 3-2 דקות עד שמשנים צבע. שומרים בצד.

4

מחממים ווק עם שמן בוטנים ומטגנים את האננס דקה-שתיים לזיגוג. מוציאים ומניחים בצד.

5

מוסיפים לווק פלפלים, ג’ינג’ר, שום, טריאקי, קטשופ וסאקה ומקפיצים דקה-שתיים. מחזירים את העוף והאננס, מקפיצים דקה, מפזרים בצל ירוק ומגישים עם אורז או נודלס.