החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בשקית ניילון קורנפלור, קמח, מלח, פלפל ופפריקה. מכניסים את נתחי העוף ומנערים.
2
טורפים ביצה בקערה, מכניסים פנימה את נתחי העוף ומשרים לחצי שעה לפחות.
3
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את נתחי העוף, רבע כמות בכל פעם, 3-2 דקות עד שמשנים צבע. שומרים בצד.
4
מחממים ווק עם שמן בוטנים ומטגנים את האננס דקה-שתיים לזיגוג. מוציאים ומניחים בצד.
5
מוסיפים לווק פלפלים, ג’ינג’ר, שום, טריאקי, קטשופ וסאקה ומקפיצים דקה-שתיים. מחזירים את העוף והאננס, מקפיצים דקה, מפזרים בצל ירוק ומגישים עם אורז או נודלס.