החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
צורבים כרעיים בסיר רחב (שמתאים גם לתנור) עם שמן זית או שומן אווז כשהצד של העור כלפי מטה. מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
2
מוסיפים לסיר כרוב ובצלים ומאדים כשעה על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהירקות שחומים ורכים מאוד, כמעט כמו קונפיטורה.
3
מחממים תנור ל־180 מעלות. מוסיפים את הכרעיים לסיר כשהעור כלפי מעלה. מכסים ברדיד אלומיניום או במכסה ואופים כשעה. מסירים את הכיסוי, מגבירים את חום התנור למקסימלי ומשחימים כ־10 דקות.
4
מושחים את פרוסות הלחם בשמן זית ומשפשפים את השום. קולים את הפרוסות עד שהן מזהיבות. מניחים את הפרוסות הקלויות בצלחות הגשה, מסדרים מעל כל פרוסה כף גדושה מהירקות וכרע.