טל פייגנבאום: "אני אוהב לצלות פירות, מכיוון שהצלייה מוציאה מהם מקסימום טעם. אם אין לכם טאבון, צלו את הענבים בתנור בחום מרבי".
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדבש ענבים מתובל
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
צולים 3 סוגי אשכולות ענבים 10־15 דקות, עד שהם מתפקעים מעט ומזהיבים. מוציאים מהתנור ושומרים בצד.
מכינים דבש ענבים
3
מניחים בקערה דבש ענבים, אורגנו, שאטה וקליפת לימון מגוררת ומערבבים.
מרכיבים את המנה ומגישים
4
מניחים את אשכולות הענבים הצלויים על צלחת הגשה, יוצקים מעל דבש ענבים מתובל, מוסיפים 1־2 כפות גלידת יוגורט, מקשטים בעלי אורגנו ומגישים מיד.