החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי המלית בקערה עד שהיא אחידה ומחלקים ל- 16 קציצות בינוניות (כ-35 גרם כל קציצה).
2
פותחים את הפיתות, מניחים בכל מחצית פיתה קציצה ומועכים אותה כך שהיא ממלאת את חלל הפיתה. מברישים את הפיתות במעט שמן בחלקן החיצוני.
3
מחממים טוסטר לחיצה, מניחים עליו יריעה של נייר אפייה, מניחים מעל 2 חצאי פיתות ויריעה נוספת של נייר אפייה. סוגרים בלחיצה עדינה וקולים 5-4 דקות. אפשר גם לטגן את חצאי הפיתות במחבת יבשה כ-3 דקות מכל צד. לוחצים מעט על הפיתות בעזרת תרווד בזמן הטיגון. מכינים באותו אופן את כל חצאי הפיתות. מגישים מיד.