תבנית מרובעת בגודל 25 ס”מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משמנים תבנית ומרפדים בנייר אפייה.
2
מביאים לרתיחה חלב מרוכז ושוקולד לבן בסיר בינוני וכבד על להבה בינונית. מבשלים 3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת עד להמסה.
3
מסירים מהכיריים ומוסיפים ממרח מרשמלו תוך כדי ערבוב עד להמסה. מוסיפים קוקוס, אגוזים ווניל ומערבבים לפיזור אחיד.
4
יוצקים לתבנית ומשטחים. מצננים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות או עד להתמצקות.
5
חותכים לריבועים קטנים בגודל 3-2 ס"מ שכן הממתק מרוכז בטעמים. שומרים בקופסה אטומה במקרר שבועיים ויותר.