מתכון

פאדג' קוקוס ושוקולד לבן

ממתק צחור וחגיגי, אהוב במיוחד על כל אוהבי השוקולד הלבן

15,857 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
פאדג' קוקוס ושוקולד לבן של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר
פאדג' קוקוס ושוקולד לבן של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר

תבנית מרובעת בגודל 25 ס”מ 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משמנים תבנית ומרפדים בנייר אפייה.

2

מביאים לרתיחה חלב מרוכז ושוקולד לבן בסיר בינוני וכבד על להבה בינונית. מבשלים 3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת עד להמסה.

3

מסירים מהכיריים ומוסיפים ממרח מרשמלו תוך כדי ערבוב עד להמסה. מוסיפים קוקוס, אגוזים ווניל ומערבבים לפיזור אחיד.

4

יוצקים לתבנית ומשטחים. מצננים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות או עד להתמצקות.

5

חותכים לריבועים קטנים בגודל 3-2 ס"מ שכן הממתק מרוכז בטעמים. שומרים בקופסה אטומה במקרר שבועיים ויותר.