החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים ציר ולמון גראס לסף רתיחה ושומרים מכוסה על להבה נמוכה.
2
מחממים שמן זית בפאייה או במחבת בקוטר 40 ס“מ בעלת תחתית עבה. מוסיפים זרעי שומר, סלרי, שום, צ‘ילי ושומר ומאדים עד שמתחיל להתרכך ועולה ריח. מוסיפים אורז ומטגנים יחד 3 דקות. מוסיפים יין ונותנים לו להתאדות ולהיספג בגרגרים.
3
יוצקים 150 מ“ל מהציר החם, מביאים לרתיחה וממשיכים את הבישול ללא מכסה. בכל פעם שהציר מתאדה מוסיפים עוד 150 מ“ל. מדי פעם מערבבים.
4
עם סבב הציר האחרון מוסיפים את הסרטנים, מכסים ומבשלים 8-6 דקות עד שהם מחליפים את הצבע והבשר מלבין.
5
מוסיפים שמיר, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.