בהרבה מובנים האורז הוא כמו בד נקי; הוא יכול לקבל כל צבע שתניחו עליו. באותה קלות הוא משתלב גם בקינוחים, וכאן הכנתי ממנו פודינג (טבעוני!), שיכול לקבל איזה תוספת שבא לכם, והוא טעים מאוד גם בזכות עצמו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפודינג
לתוספות
אופן ההכנה
1
מניחים את האורז בסיר קטן (אין צורך לשטוף).
2
מוסיפים את קרם הקוקוס, ממלאים את קופסת קרם הקוקוס במים ומוסיפים לסיר (סה"כ 800 מ"ל נוזל).
3
מוסיפים את הליקר, הסוכר החום ותמצית הווניל.
4
מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים במשך 25-22 דקות.
5
מערבבים היטב מדי פעם.
6
הפודינג מוכן כשהאורז נימוח ומתקבלת דייסה סמיכה.
7
מחלקים את הפודינג לכוסות שקופות ומניחים את התוספות שבוחרים מעל.