תבנית מרובעת בגודל 22 ס”מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הבטטות בסיר עם מים 15 דקות או אופים 20 דקות בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שהן רכות אך לא מדי. מקלפים, חותכים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
2
מוסיפים גבינת צאן, שום ותימין, מתבלים במלח ומערבבים.
3
טורפים בקערה נפרדת ביצים, שמנת ומלח.
4
משמנים תבנית בחמאה או שמן ומרפדים בלחם. את מה שנשאר מהלחם מוסיפים לתערובת הבטטות והגבינה. מניחים את התערובת בתבנית.
5
יוצקים את בלילת הביצים לתבנית ומניחים משקולת כדי לוודא שכל הלחם ספוג בבלילה. משהים למשך כשעה.
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
7
מוודאים שלפודינג יש מספיק בלילה. אם הוא ספג את כולה, אפשר לתגבר בעוד.
8
מפזרים מנצ'גו ואופים 20-15 דקות עד הזהבה. מגישים חם.