מתכון מותאם לכלים אישיים בקוטר 4 ס“מ.
אם לא אופים מיד, מעבירים למקרר בכלי אחסון מכוסה ל-3-4 ימים או למקפיא לשבועיים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבלים ביצים וסוכר לקרם בהיר ותפוח.
2
ממיסים שוקולד במיקרו ומוסיפים יחד עם הליקר לתערובת הביצים. מערבלים לקרם חלק ואחיד.
3
ממיסים חמאה ומוסיפים לתערובת השוקולד בהדרגה תוך כדי ערבול.
4
מחממים תנור ל-180 מעלות.
5
יוצקים מעט מקרם השוקולד לתבניות אישיות חסינות חום, כך שהתחתית מכוסה. מניחים מעל 3 דובדבנים ופיסות קטנות של מרציפן. מכסים בעוד קרם שוקולד, כך שהקרם מגיע עד שלושה רבעים מגובה הכלי. מסדרים את הכלים האישיים בתבנית.
6
אופים כ-15 דקות עד שפני המאפים תפוחים ויציבים.