מתכון

פונץ' קלאסי

משקה שיחמם לכם את ערבי החורף הקרירים, והבונוס - ריח מדהים בכל הבית

48,779 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
פונץ'. צילום: shutterstock
פונץ'. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתחילים עם יצירת סירופ – מכניסים לסיר את הסוכר, המים, הפירות, הקינמון והג'ינג'ר ומחממים באטיות עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל נוזל סמיך.

2

מוסיפים את היין, הטריפל סק ומיץ התפוזים ומחממים לטמפרטורה של 60 מעלות בערך. בהגשה אפשר ורצוי להוסיף עוד נגיעה של ברנדי או רום ופלח תפוז.