החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
לשים את כל המרכיבים מלבד המלח במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח ומערבלים עד שהוא נטמע בבצק. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2
מפילים את הבצק להוצאת אוויר. מחלקים לכדורים במשקל של כ־120 גרם כל אחד, מכסים ומעבירים למקרר ללילה.
3
מוציאים את הבצק מהמקרר ומתפיחים כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
4
מחממים תנור ל־220 מעלות. מרדדים כל כדור בצק לפוקצ'ה אובלית מוארכת, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים בשמן זית, מפזרים מעט מלח ים ואופים 10־12 דקות עד שהן מזהיבות. מושחים את הפוקצ'ות החמות בשמן זית.