פטריות ובשר הם זיווג שהוחלט עליו בגן עדן של הפודיז. הטעמים האדמתיים, המרקם הבשרני והנגיס והמתיקות המרומזת של הפטריות הופכת תבשילים עם בשר או נתחי בשר צלויים להרבה יותר מעניינים ועשירים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לציפוי וטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי המלית לאיחוד וממלאים את הפטריות (1 כף / 20 גרם מלית לפטרייה).
2
טובלים כל פטרייה בביצה ומגלגלים בפירורי לחם.
3
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ומטגנים את כדורי הפטריות 4-3 דקות להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
4
מערבבים מיונז עם משחת קארי ומגישים לצד הפטריות החמות.