מתכון

פילה סלמון בתנור ברוטב הויסין

עם בטטות, קישואי גולדי ודלעת. עונג צרוף ודי דיאטטי במינימום מאמץ

26,927 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלמון עם בטטות, קישואי גולדי ודלעת בהויסין של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: אילן נחום)
סלמון עם בטטות, קישואי גולדי ודלעת בהויסין של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: אילן נחום)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מורחים את הסלמון בכף-כף וחצי הויסין ומתבלים בפלפל שחור גרוס. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3

מערבבים את יתרת ההויסין עם שמן וסויה, מוסיפים את הירקות ומערבבים. מניחים את הירקות בתבנית לצד הנתח.

4

צולים 15 דקות או יותר לפי רמת ההכנה הרצויה.