החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפיננסייה
לקרם שוקולד לבן וסילאן
אופן ההכנה
1
ממסים את החמאה בקערה ומוסיפים סוכר, שקדים טחונים וקמח מנופה. מוסיפים את החלבונים ואת סיידר התפוחים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
2
מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים לשקעי תבנית הסיליקון. אופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.
לקרם שוקולד וסילאן
3
מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן עם סילאן ומערבבים עם שוקולד לבן עד לקבלת גנאש חלק. מקררים היטב את הקרם.
4
כשהקרם קר מקציפים אותו למרקם יציב, אך מקפידים שלא להקציף יתר על המידה. מעבירים את הקרם המוקצף לשק זילוף עם צנתר משונן, מזלפים קישוטים מעל לכל פיננסייה.
להגשה
5
מגישים קר