בתוך 15 דקות מגיחה פיצה שתתגאו להגיש לאורחים שלכם. שיר הלפרן עשתה לנו את החיים קלים והחליפה את הפרומאז' בלאן בתערובת של שמנת חמוצה ושמנת מתוקה.
גיוון: מחליפים את הבייקון ברצועות של פלפל קלוי, קישואים פרוסים במנדולינה, פטריות צלויות ועוד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-250 מעלות.
2
מערבבים את שתי השמנות עם מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
3
מטגנים בייקון במעט שמן זית כ-5 דקות להשחמה קלה. מוציאים את הבייקון לנייר סופג.
4
מטגנים בצל כ-10 דקות באותה מחבת על להבה נמוכה לריכוך.
5
משטחים בצק עלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים את הקרם פרש המתובל ומשאירים שוליים של 3 ס”מ מכל הצדדים. מפזרים את הבייקון והבצל.
6
אופים כ-15 דקות עד שהבצק משחים. חותכים לריבועים וזוללים.