הוא להיט ולא רק בקרב הנמנעים מגלוטן. ההכנה שלו מהירה וכיף להכין אותו עם ילדים.
פיצה בגודל 60X40
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
לטופינג
אופן ההכנה
1
מניחים תרד בקערה ויוצקים עליו מים רותחים לכיסוי. משהים כדקה, מסננים, שוטפים במים קרים וסוחטים. קוצצים ומניחים בצד.
2
מחממים תנור ל־220 מעלות. מערבבים קמח טפיוקה, פרמזן ומלח בקערה, מוסיפים בהדרגה מים ושמן זית ולשים כ־2 דקות. שימו לב: בשלב זה הבצק עדיין פירורי, זה בסדר, הוא יתאגד ברידוד.
3
מרדדים את הבצק על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה ואופים 6־7 דקות עד להזהבה. מוציאים את הבצק האפוי מהתנור, מפזרים מעליו תרד ופטה, מזלפים מעט שמן זית ומחזירים לתנור ל־6 דקות עד שהטופינג והבצק מעט משחימים. מגישים חם.