החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
לטופינג
אופן ההכנה
מכינים את הבצק
1
שמים בקערת מיקסר מים, קמח, שמרים. לשים 8 דקות במקסר על מהירות איטית. מוסיפים מלח. ממשיכים בלישה. מוסיפים שמן זית וממשיכה בלישה עוד כדקה.
2
מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון ונותנים לו לנוח כחצי שעה.
3
משמנים תבנית, מחלקים ל-6 כדורים ומכניסים למקרר ל-48 שעות. מוצאים שעתיים לפני האפייה
הרכבת הפיצה
4
מחממים תנור לחום מקסימלי. פותחים כל כדור בצק על משטח מקומח ומרדדים. מפזרים מעל קרעי תפוח אדמה ומפזרים מעל פקורינו, פלפל לבן ועלי זעתר. מכניסים לתנור ואופים כ-6 דקות עד הזהבה.