מנת דיינרים פופולרית בדרום ארצות הברית. יש בה שילוב מתוחכם של מרכיבים שמאזנים ומחמיאים זה לזה: השמנת מעדנת את החריפות של הפלפל ומהווה ניגוד קרמי לציפוי הפריך, ותוספת של מיץ לימון למילוי מרענן את כל הסיפור והופך אותו לשמח. המתכון מבוסס על המדריך המפורט שהוצג למנה באתר Serious Eats.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את הפלפלים לגלילים באורך 3.5 ס"מ בערך ומסירים את הגרעינים ואת הקרום הלבן שבתוכם (מומלץ לעשות זאת עם כפפות כדי למנוע צריבות).
2
מערבבים את גבינת השמנת עם מיץ הלימון והכמון. מוסיפים מעט מלח אם צריך.
3
ממלאים את הפלפלים במלית בעזרת כפית קטנה.
4
טובלים את הפלפלים הממולאים בקמח, ואז בחלב, ואז שוב בקמח ושוב בחלב. מצפים את הפלפלים הטבולים בפירורי הלחם.
5
מטגנים את הפלפלים בשמן החם בכמה סבבים במשך 3-4 דקות או עד שהם מזהיבים. מניחים על נייר סופג ומגישים מיד.