החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
2
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל וגזר להזהבה. מוסיפים בשר (או טבעול טחון) ומטגנים 2 דקות עד שהבשר מעט מתפורר אך עדיין אדום.
3
מסירים מהכיריים, מוסיפים את הפתיתים, עגבניות, תבלינים ועשבי תיבול ומערבבים.
4
מחממים תנור ל-180 מעלות.
5
מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים 2/3 ממנו לסיר. ממלאים את הפלפלים ומסדרים בסיר בשכבה אחת. את יתר הרוטב יוצקים שווה בשווה לתוך הפלפלים הממולאים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות תוך כדי בעבוע.
6
מכסים ומעבירים לתנור. אופים 30 דקות, מורידים את הכיסוי ומזהיבים עוד 10 דקות.