החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שורפים את הפלפלים בגריל פחמים או ישירות על הגז כ-4 דקות על כל צד, עד שקליפתם שחורה ושרופה (לפלפל רומירו יש קליפה דקה מאוד והשריפה שלה מהירה, לכן לא מומלץ לעשות זאת בתנור).
2
מעבירים את הפלפלים השרופים לצלחת ונותנים להם לנוח כ-10 דקות כדי להתקרר מעט. כשהם עדיין חמימים מקלפים אותם בעדינות.חשוב מאוד לא לשטוף אותם במים. מומלץ לשמור את הנולים שהם מגירים ולהכניס אותם לתחמיץ - על אף המרירות העדינה נוזלי הפלפלים מרוכזים ועשירים בטעם.
3
מעבירים את הפלפלים הקלויים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים קלות, מעבירים לצנצנת ושומרים בקירור (הפלפלים ישמרו לפחות שבוע).