הכי טוב – משתמשים בסלקים בוואקום ומכינים אותו תוך 5 דקות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים למעלה פיסטוקים ומגישים.
דבר התזונאית: הסלק הוא מקור לפולאט (חומצה פולית) ולמינרלים כמו מגנזיום. הצבע שלו לא רק יפהפה – הוא גם מכיל נוגדי חמצון.
ערכים תזונתיים:
חלבון כ־4 גרם למנה
פחמימות כ־10 גרם למנה
שומנים כ־8 גרם למנה