החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח, מוסיפים כרשות ותימין (שומרים חופן קטן של תימין להגשה) ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות עד שהכרשות רכות וזהובות.
2
בינתיים מבשלים פסטה דקה פחות מהוראות היצרן. שומרים כוס ממי בישול הפסטה ומסננים.
3
מוסיפים את הפסטה לכרשה עם מעט ממי הבישול שלה (כמצקת). מתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים כ- 2 דקות עד שהפסטה נעטפת בפרוסות הכרשה. ברגע שכל נוזלי הבישול מתאדים מוסיפים עוד ממי הבישול.
4
מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בשקדים פרוסים קלויים ועלי תימין. מגישים עם פלחי לימון ואפשר לעטר בקליפת לימון מגוררת.