החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הראגו
1
מחממים סיר רחב ונמוך עם מעט שמן ומאדים בצל וגזר 3 דקות לריכוך ראשוני. מוסיפים בשר ומטגנים על להבה גבוהה 5 דקות תוך כדי ערבוב בעזרת כף עץ עד שצבעו של הבשר משתנה (חשוב לערבב כדי שיתפורר).
2
מוסיפים שום ורסק עגבניות וממשיכים לערבב על להבה גבוהה עד שהרסק מתחיל להיחרך (זהירות — לא לשרוף!).
3
יוצקים יין ומגרדים את המשקעים שהצטברו בתחתית הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין. מוסיפים 2 כוסות מים ותימין ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים מכוסה חלקית במשך שעה וחצי על להבה נמוכה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים מבשלים את הפסטה
4
בסיר עם שפע מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה ומסננים.
5
להגשה: מחלקים את הפסטה והרוטב לקערות הגשה ומערבבים.