החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח. מבשלים את הפסטה על להבה בינונית ללא מכסה במשך 12-13 דקות (מכיוון שמדובר בפסטה מקמח מלא, זמן הבישול ארוך יותר).
2
בזמן שהפסטה מתבשלת יוצרים מהדלעת כדורים קטנים באמצעות כף פריזיין. מטגנים את כדורי הדלעת במחבת עם שמן הזית עד לקבלת צבע זהוב יפה.
3
מרסקים בבלנדר את האבוקדואים הקלופים לקרם אחיד, ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.
4
כאשר הפסטה מוכנה מסננים אותה מהמים. מערבבים את הפסטה עם רוטב האבוקדו וכדורי הדלעת.
להגשה
5
מעבירים את הפסטה לצלחת, מפזרים מעל שבבי פרמזן. מגישים חם.