מתכון

פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו

סלמון ושמנת הם שידוך משמיים. תיגברנו את השמנת במסקרפונה מפנקת והוספנו פסטו שנותן שפיץ רענן

19,488 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock
פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משחימים קוביות פילה סלמון במחבת עם שמן זית 4-3 דקות עד הזהבה. מוציאים ומניחים בצד.

2

מוסיפים למחבת הריקה יין לבן יבש ומבשלים כמה דקות עד שרוב היין מצטמצם. מוסיפים שמנת, קליפת לימון ומסקרפונה ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל.

3

בינתיים מבשלים 500 גרם פסטה במי מלח עד לדרגת אל-דנטה.

4

מוסיפים את הפסטה, הסלמון ופסטו למחבת עם הרוטב ומערבבים.