המנה כוללת תפוחי עץ, תבלינים חמים, וויסקי, פרגית צלויה ומגע עדין של חלב קוקוס שמאחד את הרוטב ונותן לו מרקם דשן וקטיפתי. למנה טבעונית ניתן להחליף את העוף בטופו ואת הדבש להחליף במייפל או בסילאן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת מעל להבה גבוהה, מוסיפים שמן זית וצורבים פרגיות 3־4 דקות מכל צד עד שהן משחימות. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
2
מנמיכים את הלהבה לבינונית. מוסיפים למחבת בהרט, ערער (לא חובה), פלפל סצ'ואן, זרעי חרדל, עלי רוזמרין ותפוחי עץ ומטגנים 4־5 דקות.
3
מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים דבש, וויסקי ומלח ומביאים לרתיחה.
4
מבשלים 2־ 3 דקות ללא כיסוי, מוסיפים מיץ וקליפת לימון, קרם קוקוס ופרגיות ומביאים שוב לרתיחה. מפזרים שקדים כוסברה וטרגון ומגישים.