מתכון

פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה

בין ברוסקטה ים תיכונית לפרנץ' טוסט מושלם לבוקר, או לכל שעה ביום בעצם

3,398 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
"פוקצ'ה בדקה" - פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן
"פוקצ'ה בדקה" - פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לפרנץ' טוסט

1

מערבבים היטב בקערה חלב, ביצים ופסטו. טובלים את הלחם בתערובת, ולאחר שהוא סופג היטב את הבלילה מטגנים כל פרוסה משני הצדדים במעט שמן במחבת על להבה בינונית. שמים על נייר סופג ושומרים בצד עד לשימוש.

לקרם בוראטה

2

מקציפים במיקסר את השמנת לקצף יציב. מפוררים פנימה בוראטה אחת ומערבבים היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.

3

מורחים את קרם הבוראטה על הפרנץ' טוסט. מסדרים מעל את העגבניות. את הבוראטה הנותרת מפוררים ומניחים בין העגבניות. מקשטים בעלי בזיליקום. מתבלים במעט שמן זית ופלפל ומגישים.