מומלץ להשתמש בכלים בנפח 75 מ"ל או בתבנית אינגליש קייק. שימו לב, ישנם זמני קירור והקפאה בנוסף לזמן ההכנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הפרפה ומקפיאים
1
טורפים חלמונים, סילאן וסוכר בקערה גדולה.
2
מחממים מכל אחד של שמנת מתוקה עם חלבה וליקר אגוזים בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומסירים מהכיריים.
3
יוצקים מעט מתערובת השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים להשוואת טמפרטורה. יוצקים את יתרת תערובת השמנת בהדרגה ותוך כדי בחישה ומערבבים היטב.
4
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש.
5
מקציפים את המיכל השני של שמנת מתוקה עם מסקרפונה לקצפת יציבה. מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים הצוננת.
6
יוצקים לכוסות אישיות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות. שומרים מכוסה במקפיא עד שבועיים.
מגישים
7
מזלפים סילאן ומפזרים אגוזים ושערות חלבה.