אפשר לחתוך את האגסים לקוביות קטנות, לרבעים או לחצאים — תלוי מה תרצו לעשות עם הצ'אטני. אני אוהבת להגיש על פרוסת לחם קלויה עם מעט גבינה מלוחה ועלי רוקט מעקצצים. אפשר גם להגיש לצד מנות בשר כמו כבדי עוף מוקפצים, חזה עוף או פרגיות על הגריל ואפשר גם לצד כדור גלידה.
גיוון: אם חותכים את האגסים לקוביות קטנות, 10 דקות של בישול יספיקו.
צנצנת גדולה (½1 ליטר)
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את כל החומרים בסיר גדול במשך כ-20 דקות על להבה בינונית-נמוכה.
2
מצננים, מעבירים לכלי אטום ושומרים בקירור.