החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקוסקוס
לבשר
אופן ההכנה
לקוסקוס
1
מטגנים את הבצל בכפית מחמאה עד שהבצל מתרכך (לפני הזהבה). מוסיפים את הקוסקוס ו-¾ כף מלח, כפית פלפל לבן ו-½ ליטר מים, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה.
לבשר
2
סוגרים את צוואר הטלה מכל הכיוונים על מחבת רותחת כדי לשמור על העסיסיות.
3
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה, מוסיפים את צוואר הטלה, הערמונים, השזיפים, ההל, עלי הדפנה, תערובת הראס אל חנות וציר הבקר ומבשלים שעתיים לכל הפחות על אש בינונית עד קבלת בשר טלה רך ועסיסי, בטעם מתקתק מעט, שמתפרק מעצם הצוואר.