מתכון

צלי של סינטה בתנור

קלאסי: צלי סינטה קל להכנה ועשיר מאוד בטעמים

58,352 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
צלי של סינטה בתנור של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
צלי של סינטה בתנור של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את הדבש, החרדל, עלי התימין, גבעולי הרוזמרין ושאר התבלינים.

2

צורבים את נתח הבשר במחבת חמה במעט שמן זית, כ-2 דקות מכל צד.

3

מוציאים מהמחבת ומצפים בתערובת החרדל והדבש.

4

אופים בתנור שחומם מראש ל-225 מעלות כחצי שעה או עד מידת העשייה הרצויה.

5

נותנים לבשר "לנוח" כ-10 דקות, פורסים ומגישים.