צלי בקר עם לימון פרסי ותימין וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רכז רימונים של שף אוהד גור הרץ, סגנון: מרב סריג | צילום: חיים יוסף צלי בקר עם לימון פרסי וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רימונים מאת אוהד גור הרץ 4 שעות למתקדמים כשר בשר תבשיל בקר חגיגי עם טעמים דומיננטיים וסלט שמאזן אותם למתכון המלא
עף בפלפלים של אורייטה. צילום: חני חמווי צלי עוף בפלפלים בסגנון רומאי – Pollo con Peperoni alla Romana מאת חני חמווי כשעה וחצי קל כשר ארוחות צהריים מבשלים את העוף בישול איטי וממושך על להבה קטנה והתוצאה היא בשר עוף רך ברוטב מרוכז ועז טעמים שדורש סְקָארְפֶּטָה - ניגוב שאריות הרוטב בלחם למתכון המלא
צלי בקר ותפוחי אדמה שחומים של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב) צלי בקר ותפוחי אדמה שחומים מאת אורלי פלאי ברונשטיין 5 שעות קל כשר בשר סוג של סופריטו מנתח שלם. את הטעם העמוק מקבלים מהפטריות המיובשות. משתמשים בסיר שמתאים גם לתנור למתכון המלא
צלי בקר עם ירקות שורש ותמרי מג'הול של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ, סגנון: נורית קריב צלי בקר עם ירקות שורש ותמרי מג'הול מאת עדינה זוסמן שעתיים וחצי קל כשר בשר תמרי המג'הול סופגים את הרוטב אך עדיין שומרים על צורתם במהלך הבישול למתכון המלא
שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה מאת שף תומר אגאי שעתיים וחצי למתקדמים כשר לפסח בשר את שוקי הטלה צולים עם העצם, כשהן עטופות בעשבים ובגבעולי שום ירוק - כך הארומות והטעמים של העשבים נספגים בבשר למתכון המלא
צלי פולקה וארטישוק ירושלמי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל צלי פולקה וארטישוק ירושלמי מאת שף תומר אגאי ½3 שעות קל כשר לפסח בשר הפולקה הוא נתח פחות מוכר אבל מעולה לצלייה ארוכה. כאן הוא נצלה ארוכות עם ארטישוק ירושלמי ויין אדום והופך לרך ועסיסי למתכון המלא
בקר בסלק וחמציץ של שף יונתן רושפלד. צילום: גיל אבירם. סטיילינג: דיאנה לינדר. כלים: h&m home בקר בסלק וירוקים מאת שף יונתן רושפלד ושף אליאב גולדנברג 7 שעות + לילה במקרר קל כשר בשר 1 דירוגים מנה עיקרית בהשראת המטבח האוקריאני שבמרכזה נתח בקר אחורי מלא טעם בשם פולי למתכון המלא
צלי בקר ופטריות בחרדל ויין. צילום: shutterstock צלי בקר ופטריות בחרדל ויין מאת אמיר קרונברג 3:30 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים מנת 'שגר ושכח' טעימה, שמניבה תבשיל טעים ועסיסי במינימום עבודה למתכון המלא
צלי בקר. צילום: shutterstock צלי בקר ביין וסילאן מאת תומר ניב 5 שעות קל כשר בשר 5 דירוגים שחום ועמוק טעמים, שרק משתבח למחרת למתכון המלא
צלי של סינטה בתנור של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים צלי של סינטה בתנור מאת שף חביב משה 1 שעה קל מאוד כשר בשר 5 דירוגים קלאסי: צלי סינטה קל להכנה ועשיר מאוד בטעמים למתכון המלא
צלי כתף ביין לבן עם תפוחים קטנים ותאנים. צילום: אפיק גבאי | סגנון: ענת לבל צלי כתף ביין לבן עם תפוחים קטנים ותאנים מאת סבינה ולדמן 4 שעות קל כשר בשר 3 דירוגים גם מנתח לא יקר אפשר להתקין מנה מפוארת לשולחן החג. צריך רק לדעת איך לבשל אותו נכון למתכון המלא
צלי ב50 שיני שום. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף צלי ב-50 שיני שום מאת מיכל מוזס 5 שעות למתקדמים בשר כשר 1 דירוגים בגמר הצלייה טוחנים את שיני השום עם נוזלי הצלייה, ומתקבל רוטב עשיר וסמיך למתכון המלא
צלי בשר. צילום:shutterstock איך מכינים צלי כתף? מאת מאיר דנון בשר מנות עיקריות מתכונים לשבת קלאסי, חגיגי והכי בשר שיש, דרוש רק סיר גדול, נתח יפה של בקר טרי וסבלנות. מאיר דנון מוביל אתכם אל הצלי המושלם לכתבה המלאה
צלי בשר של אבי לוי. צילום: אילן נחום צלי בשר של אבי לוי מאת שף אבי לוי שעתיים ו-45 דקות קל כשר בשר 2 דירוגים צלי בשר שמתבשל ללא טיפת מים(!), רק עם שמן ועגבניות מרוסקות למתכון המלא
צלי כתף עם בצלי פנינה, גזר ופטריות. צילום: דניאל לילה צלי כתף עם בצלי פנינה, גזר ופטריות מאת מאיר דנון למתקדמים כשר בשר 5 דירוגים הכי קלאסי, הכי חגיגי והכי בשר שיש. אין צורך בקשירות או ביין יקר. דרוש רק סיר גדול, נתח יפה וסבלנות למתכון המלא