מתכונים, נתחים ומדריכים לצלי

בשר, ירקות וזמן: משולש הקסמים הזה הוא מתכון בטוח לאחת המנות הכי ביתיות שיש

צלי בקר עם לימון פרסי ותימין וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רכז רימונים של שף אוהד גור הרץ, סגנון: מרב סריג | צילום: חיים יוסף
צלי בקר עם לימון פרסי ותימין וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רכז רימונים של שף אוהד גור הרץ, סגנון: מרב סריג | צילום: חיים יוסף

צלי בקר עם לימון פרסי וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רימונים

תבשיל בקר חגיגי עם טעמים דומיננטיים וסלט שמאזן אותם למתכון המלא
עף בפלפלים של אורייטה. צילום: חני חמווי
עף בפלפלים של אורייטה. צילום: חני חמווי

צלי עוף בפלפלים בסגנון רומאי – Pollo con Peperoni alla Romana

מבשלים את העוף בישול איטי וממושך על להבה קטנה והתוצאה היא בשר עוף רך ברוטב מרוכז ועז טעמים שדורש סְקָארְפֶּטָה - ניגוב שאריות הרוטב בלחם למתכון המלא
שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל
שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל

שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה

את שוקי הטלה צולים עם העצם, כשהן עטופות בעשבים ובגבעולי שום ירוק - כך הארומות והטעמים של העשבים נספגים בבשר למתכון המלא
צלי פולקה וארטישוק ירושלמי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל
צלי פולקה וארטישוק ירושלמי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל

צלי פולקה וארטישוק ירושלמי

הפולקה הוא נתח פחות מוכר אבל מעולה לצלייה ארוכה. כאן הוא נצלה ארוכות עם ארטישוק ירושלמי ויין אדום והופך לרך ועסיסי למתכון המלא