מגישים על אורז או כמו שאני אוהבת — בתוך לאפה.
אפשר גם לטגן את התבלינים במחבת עם שמן, להוסיף את הדלעת ו-1/2 כוס מים ולאדות עם מכסה 15 דקות על להבה בינונית-נמוכה. לעידון מוסיפים 1/4 כוס חלב קוקוס 5 דקות לפני תום הבישול.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב יוגורט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מערבבים דלעת עם שאר החומרים בשקית קוקי. מניחים בתבנית ומחוררים.
3
אופים כ-40 דקות עד שהדלעת מתרככת ומזהיבה בשוליים.
4
מערבבים את חומרי הרוטב.
5
מגישים את הדלעת בלאפה עם רוטב בצד.