מתכון

קארי פודינג עם כרובית

הנה ההוכחה שאפשר להכין פודינג כמעט מכל מאכל שאוהבים — פשוט להוסיף לבלילה ולשלוח לתנור!

18,130 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
קארי פודינג עם כרובית של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר
קארי פודינג עם כרובית של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר

גיוונים

  • מוסיפים לכרובית 1/2 כוס גרגרי אפונה מהקפאה.
  • מחליפים את אבקת הקארי במחית קארי תאילנדית.

תבנית בגודל 22 ס”מ 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים כרובית במי מלח רותחים כ-15 דקות עד שרכה אך לא מדי. מסננים ומפרידים לפרחים.

2

טורפים בקערה קרם קוקוס וביצים. מתבלים בקארי, כמון, שום, ג’ינג’ר ומלח.

3

משמנים תבנית במעט חמאה או שמן ומרפדים את תחתיתה בלחם.

4

מסדרים בתבנית את הכרובית ואת פרוסות הלחם שנותרו לסירוגין ומפזרים כוסברה מעל.

5

יוצקים את בלילת הביצים לתבנית ומניחים משקולת, כדי לוודא שכל הלחם ספוג בבלילה. משהים למשך כשעה.

6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

7

מוודאים שלפודינג יש מספיק בלילה. אם הוא ספג את כולה, אפשר לתגבר בעוד.

8

אופים 20-15 דקות עד הזהבה. מגישים חם.