מתכון

קבב‭ ‬דגים‭ ‬ומנצ‭'‬גו

גבינת המנצ'גו הספרדית מעניקה לקבב טוויסט עז של טעם

8,651 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
קבב דגים ומנצ'גו. צילום: דניאל לילה
קבב דגים ומנצ'גו. צילום: דניאל לילה

גיוון: ניתן להחליף את גבינת המנצ'גו בקשקבל מגוררת דק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים‭ ‬קבב‭ ‬דגים‭:‬

1

‬ מלהיטים‭ ‬גריל‭ ‬פחמים‭ ‬ומשמנים‭ ‬את‭ ‬הרשת‭ ‬או‭ ‬מלהיטים‭ ‬מחבת‭ ‬פסים‭ ‬כבדה‭.‬

2

מערבבים‭ ‬את‭ ‬כל‭ ‬החומרים‭ ‬לתערובת‭ ‬אחידה‭.‬

3

מייצרים‭ ‬מהתערובת‭ ‬כ-‭ ‬20‭‬קציצות‭ ‬פחוסות‭ ‬במשקל‭ ‬40‭ ‬גרם‭ ‬כל‭ ‬אחת‭ ‬ומשפדים‭ ‬אותן‭ ‬על‭ ‬שיפודי‭ ‬במבוק‭ ‬או‭ ‬מתכת‭.‬

4

צולים‭ ‬3‭ ‬דקות‭ ‬מכל‭ ‬צד‭.‬

מכינים‭ ‬את‭ ‬הקייל‭ ‬ומגישים‭:‬

5

מושחים‭ ‬את‭ ‬הקייל‭ ‬בשמן‭ ‬זית‭ ‬וצולים‭ ‬אותו‭ ‬על‭ ‬הגריל‭ ‬כ‭ ‬10‭-‬דקות‭) ‬או‭ ‬בתנור‭ ‬שחומם‭ ‬ל-‭ ‬200‭‬מעלות‭ ‬כ-‭15‬ דקות).‭ ‬

6

מניחים‭ ‬את‭ ‬הקייל‭ ‬בצלחת‭ ‬הגשה‭ ‬ומעליו‭ ‬את‭ ‬קציצות‭ ‬הדגים‭.‬