גיוון: ניתן להחליף את גבינת המנצ'גו בקשקבל מגוררת דק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים קבב דגים:
1
מלהיטים גריל פחמים ומשמנים את הרשת או מלהיטים מחבת פסים כבדה.
2
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
3
מייצרים מהתערובת כ- 20קציצות פחוסות במשקל 40 גרם כל אחת ומשפדים אותן על שיפודי במבוק או מתכת.
4
צולים 3 דקות מכל צד.
מכינים את הקייל ומגישים:
5
מושחים את הקייל בשמן זית וצולים אותו על הגריל כ 10-דקות) או בתנור שחומם ל- 200מעלות כ-15 דקות).
6
מניחים את הקייל בצלחת הגשה ומעליו את קציצות הדגים.