מתכון

קדירת אורז עם פקוס ופרחי קישואים

מנה יפהפייה, שמתאימה גם כארוחה יומיומית וגם כתוספת בארוחה חגיגית

4,736 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2022
קדירת אורז עם פקוס ופרחי קישואים של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית
קדירת אורז עם פקוס ופרחי קישואים של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית

מנה יפהפייה, שמתאימה גם כארוחה יומיומית וגם כתוספת בארוחה חגיגית. מלפפון ערבי טעים מאוד גם בבישול, ופרחי קישואים לא רק יפים – אלא גם טעימים. נענע מוסיפה רעננות קיצית וכל הקדירה פשוט חגיגה!

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מסננים אורז ומעבירים לקדירה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.

3

מכסים את הקדירה ואופים כשעה לריכוך האורז. מכבים את התנור ומשאירים את הקדירה מכוסה ל־10 דקות נוספות.