מתכון

קדירת עוף, נקניקים מעושנים, כרוב ובירה

תבשיל חורפי עשיר ומהביל שמגיע מחבל אלזס שבין צרפת לגרמניה. כדאי להצטייד בחרדל איכותי ובלחם שחור טוב

11,156 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
קדירת עוף, נקניקים מעושנים, כרוב ובירה | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
קדירת עוף, נקניקים מעושנים, כרוב ובירה | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

מכניסים את כל הרכיבים לתנור, הולכים לשנ"צ וקמים אחרי כמה שעות למנת חורף עשירה ומנחמת שעושה טוב על הנשמה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בכלי חסין חום.

2

אופים למשך כשעתיים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

3

מורידים את הטמפרטורה ל־140 מעלות ואופים עוד שעה.

4

מגישים עם צנצנת חרדל, לחם שחור, יין לבן יבש או בירה בהירה.