מתכון

קדרת מרק בשר

מרק בשר ביתי עשיר, פשוט להכנה וגם מוכן תוך שעה בלבד

4,065 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
מרק קדרה של תמי עמר.  צילום: תמי עמר
מרק קדרה של תמי עמר. צילום: תמי עמר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים טיגון קל את הבצל עם הבשר והשום, מאדים מעט את הנוזלים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, החומוס ומים לפי הצורך.

2

מרתיחים ומנמיכים את האש, מוסיפים את הגזרים, הסלרי והתבלינים ומבשלים כשעה על אש קטנה.

3

יוצקים את המרק החם לצלחות עמוקות ומניחים מעל כל מנה מדליון תרד קפוא, בלי לערבב.