החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעיסוי העוף:
אופן ההכנה
1
מכינים משחה מ-2 כפות שמן, שום, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל ומעסים את העוף.
2
מחממים שמן בקדרה גדולה או בסיר כבד שמתאים לתנור ומטגנים את העוף 5-4 דקות מכל צד להשחמה. מוציאים לקערה.
3
מוסיפים לסיר בצל וכרישה ומטגנים כ-5 דקות להזהבה. מוסיפים שומר, פטריות, פלפלים לחים ולימונים כבושים ומקפיצים קלות.
4
מוסיפים דבש, מיץ לימון, יין, סוכר וזרעי כוסברה ומביאים לרתיחה.
5
בינתיים מחממים תנור ל-160 מעלות.
6
מניחים את נתחי העוף בין הירקות והרוטב ומכסים את הקדרה.
7
מכניסים לתנור לכשעתיים-שעתיים וחצי. מסירים את המכסה ומחזירים לתנור ל-15 דקות לפני שמגישים.