תבשיל הפלפלים והגזר (מין וריאציה גאונית על מטבוחה) והכוסברה הטרייה שמורעפת מעל מחדדים את טעמי הים של הדג.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתבשיל הפלפלים
להגשה
אופן ההכנה
1
מבעירים גריל פחמים.
מכינים את תבשיל הפלפלים
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים שום, פפריקה ושאטה כדקה עד שעולה ריח. מוסיפים פלפלים וגזר ומאדים 12-10 דקות עד שמתרככים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
צולים את הדג ומגישים
3
מושחים את הדג במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים על הגריל כ-2 דקות מכל צד.
4
מסדרים את תבשיל הפלפלים בצלחת הגשה ומניחים עליו את פיסות הדג. סוחטים לימון מעל ומפזרים עלי כוסברה.