מתכון

קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי

אין כמו פחמים לדובב את כל גווני הטעם האצורים במוסר

3,119 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.
קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.

תבשיל הפלפלים והגזר (מין וריאציה גאונית על מטבוחה) והכוסברה הטרייה שמורעפת מעל מחדדים את טעמי הים של הדג.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתבשיל הפלפלים

להגשה

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים.

מכינים את תבשיל הפלפלים

2

מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים שום, פפריקה ושאטה כדקה עד שעולה ריח. מוסיפים פלפלים וגזר ומאדים 12-10 דקות עד שמתרככים היטב. מתבלים במלח ופלפל.

צולים את הדג ומגישים

3

מושחים את הדג במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים על הגריל כ-2 דקות מכל צד.

4

מסדרים את תבשיל הפלפלים בצלחת הגשה ומניחים עליו את פיסות הדג. סוחטים לימון מעל ומפזרים עלי כוסברה.