החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקוסקוס
לירקות
אופן ההכנה
לירקות
1
חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות.
2
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל ותפוחי האדמה. מוסיפים את שאר הירקות ואת ציר הירקות ומבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לבשל עד לריכוך הירקות.
לקוסקוס
3
שמים בקערה את הקוסקוס, מוסיפים שמן ותבלינים, יוצקים את המים החמים ומכסים בניילון נצמד. לאחר כ-5 דקות מפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג.
להגשה
4
מעבירים את הקוסקוס לצלחת הגשה, מניחים מעל את הירקות ויוצקים את נוזלי הירקות.