למתכון נדרשת מחבת עמוקה בקוטר 26 ס”מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת ומטגנים בצל 5-4 דקות להזהבה. מעבירים לקערה גדולה.
3
מוסיפים לקערה את שאר החומרים (למעט השמן) ומערבבים לתערובת אחידה.
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ועמוקה (שמתאימה לאפייה בתנור), יוצקים אליה את תערובת העלים והביצים ומטגנים 8-7 דקות על להבה בינונית עד שהתחתית מתייצבת.
5
מעבירים לתנור ואופים 20 דקות עד שהפשטידה מזהיבה במרכז ומשחימה בקצוות.
6
הופכים את הפשטידה על צלחת הגשה ומגישים מייד לצד פלחי לימון ויוגורט.