מתכון

קינוח שיפודי אבטיח וגבינה כחולה

בקיץ אנחנו נפגשים יותר ומארחים יותר. הנה גרסה לשיפודים שמתאימים לאירוח מפנק

דצמבר 2018
קינוח שיפודי אבטיח וגבינה כחולה של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט
קינוח שיפודי אבטיח וגבינה כחולה של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את האבטיח ואת הגבינה לקוביות בגודל 1.5-2 ס"מ. קולפים ופורסים את האפרסקים לקוביות בגודל דומה.

2

משפדים את הפירות לסירוגין עם הגבינה והשרי.

להגשה

3

שוברים ביד או באמצעות סכין את אגוזי המלך לחתיכות גדולות ומפזרים מעל. שומרים בקירור עד להגשה. מגישים עם עלי בזיליקום מעל.